Annons
Nyheter

Flera villainbrott på landsbygden

I helgen har det anmälts att det har skett flera inbrott eller inbrottsförsök på olika håll på landsbygden.
Nyheter • Publicerad 10 november 2014

Vid halvsextiden upptäcks att det har skett ett villainbrott i Tvärred. Någon har tagit sig upp på en balkong och vidare in i huset för att sedan försvinna med bland annat smycken.

Inbrottet tros ha skett mellan lunchtid på fredagen till halvsextiden på söndagskvällen.

Annons

På söndagen upptäcktes även ett villainbrott i Kärråkra. Någon har tagit sig in genom att bryta upp ett fönster för att sedan söka igenom huset. Det är oklart vad som har stulits.

I Hökerum upptäcks ett inbrottsförsök, också detta under söndagskvällen. De boende har varit borta mellan tre och sex på söndagseftermiddagen och upptäckter vid hemkomsten att någon har försökt bryta upp ett fönster.

I Grimsås har det skett ett försök till inbrott i ett garage. Någon har försökt bryta upp två olika fönster i ett fristående garage till en villa men inget tycks vara stulet.

Anders Rosenberg
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons