Annons
Nyheter

Dränering gav överraskning

Vid dräneringsarbetet av fastigheten Stora torget 1 påträffades en oljetank delvis fylld med sand.
Nyheter • Publicerad 6 augusti 2013
En gammal sandfylld tank påträffades i marken bakom Pizzeria palace. Efter att ha tömts ska den forslas bort.FOTO: Kristin
En gammal sandfylld tank påträffades i marken bakom Pizzeria palace. Efter att ha tömts ska den forslas bort.FOTO: KristinFoto: Kristin Ståhlkrantz

– Eftersom den inte var helt full med sand bestämde vi oss för att städa bort den så att den inte kollapsar i framtiden. Vi visste inte om att den fanns där och det kändes onödigt att ha den kvar, säger Oscar Berggren, fastighetsförvaltare på Majblomman.

Sanden sögs upp och sedan ska tanken transporteras bort. Anledningen till dräneringen är att ett fuktproblem har uppstått i huset.

– Ett dagvattenavlopp leddes genom i huset och det blev stopp i det. Det började istället läcka strax utanför och på det viset upptäckte vi att vi behövde göra något åt situationen.

Kristin Ståhlkrantz
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons