Annons

Braskamin och tvättmaskin stulen ur stuga i Tranemo

Tranemo • Publicerad 3 april 2023 • Uppdaterad 4 april 2023
En sommarstugeägare i Tranemo kommun blev under vintern av med sin braskamin vid ett inbrott. Genrebild.Foto: Mats Holmertz

När stugägaren, en kvinna i 40-årsåldern, kom till sitt lantställe i Tranemo kommun i mitten av mars möttes hon av en oönskad syn. Någon gång under vintern, då stugan stått tom, hade någon eller några brutit sig in genom ytterdörren och tömt stugan på det mesta av värde.

Det saknades bland annat en tv, dvd-spelare, ett elverktyg och porslin. Tjuven eller tjuvarna hade också utan framgång försökt bryta upp ett kassaskåp.

Men det stoppade inte där, utan den eller de som tog sig in i stugan verkar ha tagit god tid på sig och även både kopplat ur en tvättmaskin och monterat loss en braskamin, som de sedan tagit med sig.

Inbrottet är polisanmält.

Jens AugustinssonSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons