Nyheter

Bättre riksväg på väg

Den sämsta biten innan motorvägen tar vid är i ett riktigt dåligt skick enligt Trafikverket. Idag, måndag, startas beläggningsarbetet för att förbättra den.
Nyheter • Publicerad 27 juni 2011

Idag börjar vägarbetet mellan Getared och Toppsjön. Signalvakter kommer att finnas på plats för att dirigera trafiken och släppa fram en riktning i taget. Den sämsta biten innan motorvägen tar vid ska nämligen bättras på. För enligt Trafikverket är vägen i riktigt dåligt skick och måste fixas i ordning. Det är trots allt några år kvar innan R40 byggs ut menar man. Om allt går som det ska är arbetet färdigt senast den 15 juli. Vägarbeten är igång på andra håll också. Bland annat pågår sedan en tid tillbaka broarbete på väg 1835 mellan vägskälet i Hökerum mot Timmele. Underhållsarbetet medför att vägen är avstängd. Men det finns en provisorisk väg bredvid som nyttjas.

Labrini Stavrekas
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.