Annons
Nyheter
En man åtalas misstänkt för att ha visat rumpan åt en annan man. Händelsen är en del i en infekterad grannfejd i ett mindre samhälle i Ulricehamns kommun.
Nyheter • Publicerad 26 november 2010

Det har under en längre tid förekommit polisanmälningar åt båda hållen. Bland annat har en av grannarna anklagats för olaglig kameraövervakning. Där är dock polisens förundersökning nedlagd.

Den senaste händelsen ska ha skett den 13 november. Mannen som blev utsatt för den så kallade mooningen har uppgett i förhör att de andra anklagade honom för att skrämma deras barn. De ska också ha hotat med att visa en film de har tagit som sägs visa då han slår sönder deras bil.

Annons

De ska också ha skrikit åt honom att "sluta jävlas".

Till slut ska alltså en man också ha dragit ner byxorna och visat baken och sagt "en så här fin röv får du aldrig se mera".

Mannen som sägs ha utsatts för detta ofredande ska ha ropat flera gånger att de andra ska lämna hans tomt.

Mannen som misstänks ha visat rumpan förnekar brott. Han säger i förhör med polisen att det istället är den andra mannen som har provocerat dem och bland annat skrämt upp barnen.

Vid det här tillfället har han klappat sig på rumpan och sagt att mannen kunde "suga hans röv" eller något liknande. Men han har inte dragit ner byxorna. Mannen anser istället att det den andra gjort i form av att provocera dem är mycket värre och om någon ska dömas för ofredande är det han.

Anders Rosenberg

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons