Annons
Nyheter

Agust, 32, med i Gift vid första ögonkastet 2023: ”Det kommer bli väldigt kul”

Spänt, men inte så värst nervöst.
Så känns det för Agust Helgason, 32 år från Uddebo, som medverkar i nya säsongen av SVT:s ”Gift vid första ögonkastet”.
– Det kommer bli väldigt kul, säger han.
Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Tv • Publicerad 27 mars 2023 • Uppdaterad 23 maj 2023
Agust Helgason, 32, från Uddebo deltar i "Gift i första ögonkastet", där han träffade sin framtida fru först under vigseln.
Agust Helgason, 32, från Uddebo deltar i "Gift i första ögonkastet", där han träffade sin framtida fru först under vigseln.Foto: Ulrika Malm, TT/SVT

När vi når honom ska han precis hålla en IT-kurs för 200 deltagare. Yrkesmässigt har konstnären och projektledaren Agust Helgason fullt upp. Nu återstår drömmen om att hitta kärleken.

I vår deltar han i nionde säsongen av tittarfavoriten ”Gift vid första ögonkastet”, i hopp om att ha funnit den rätta.

Annons

”Det bor en naiv liten prins i mig som tänker att jag ska få möta en prinsessa”, säger han i ett pressmeddelande från SVT.

Fakta

Agust Helgason

Ålder: 32 år.

Bor: Uddebo.

Uppväxt: I Järna.

Arbete: Jobbar som projektledare och konstnär.

Med hjälp av sexolog, parterapeut och psykolog ska åtta singlar paras ihop med vad som ska vara deras drömmatch. Under fem veckor får tittarna följa de nygifta paren som i slutet på säsongen står inför ett viktigt beslut – vill de fortsätta äktenskapet, eller återstår skilsmässa?

Hur kärleksresan blir för Agust, och vem som är hans drömmatch, får tittarna ta del av i premiäravsnittet som sänds den 10 april på SVT.

Sandra OhannesianSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons