Annons
Nyheter

AA Ideellt arbeteAA Elva olika språk

Nyheter • Publicerad 22 februari 2014
Mariyana Hziz har arabiska som modersmål och har berättat om språket för sina skolkamrater. Bakom henne Riham Milham.FOTO: Kajsa Kettil
Mariyana Hziz har arabiska som modersmål och har berättat om språket för sina skolkamrater. Bakom henne Riham Milham.FOTO: Kajsa KettilFoto: 
I går plockade Mariyana Hziz, Riham Milham och Suleyman ner den utställning i Stenbocksskolans bibliotek som besökarna har kunnat ta del av under modersmålsveckan.FOTO: Kajsa Kettil
I går plockade Mariyana Hziz, Riham Milham och Suleyman ner den utställning i Stenbocksskolans bibliotek som besökarna har kunnat ta del av under modersmålsveckan.FOTO: Kajsa KettilFoto: 

Polisens volontärer ska komplettera polisens arbete genom ökad synlighet och närvaro vid till exempel demonstrationer, festivaler och särskilda händelser. I det brottsförebyggande arbetet ska volontärer medverka för att skapa kontakt mellan allmänhet och polis.

Polismyndigheten i Västra Götaland är landets näst största polismyndighet och omfattar fyra polisområden. Polisområde Älvsborg består av tio kommuner med Borås som huvudort. I området bor cirka 275 000 människor.

I Ulricehamns kommun ges undervisning i elva modersmål: arabiska, persiska, polska, ryska, finska, kurdiska (två språk), engelska, spanska, ungerska, holländska

Kajsa Kettil
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons