Annons

TV: Panelsamtal om framtidens jobb

Nu på onsdagsmorgonen arrangerade Borås Tidning ett frukostmöte med panelsamtal om framtidens jobb. Samtidigt släpper vi höstens första nummer av bilagan 7H Affärer på samma tema.
Borås • Publicerad 13 september 2017
Hur ser jobben ut i den sköna nya digitala världen? Det talar BT:s Kajsa Kettil om med  Oscar Mannbro, e-handelsspecialist på IT-bolaget Viskan systems, Lotta Strandberg, företagsrådgivare på Arbetsförmedlingen i Borås samt Maria Lindh, forskare vid högskolans sektion för biblioteks- och informationsvetenskap.
Hur ser jobben ut i den sköna nya digitala världen? Det talar BT:s Kajsa Kettil om med Oscar Mannbro, e-handelsspecialist på IT-bolaget Viskan systems, Lotta Strandberg, företagsrådgivare på Arbetsförmedlingen i Borås samt Maria Lindh, forskare vid högskolans sektion för biblioteks- och informationsvetenskap.

Se en repris av sändningen här:

Kajsa KettilSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons