Annons

TV: ”Styrelser med kvinnor är mer lönsamma”

I samband med det nya numret av bilagan 7H Affärer bjuder Borås Tidning in till ett frukostmöte med ett panelsamtal på temat genus. Följ samtalet på plats, på webben eller på Facebook.
Borås • Publicerad 27 november 2017 • Uppdaterad 29 november 2017

När 7H Affärer-redaktionen redan i våras spikade höstnumrens teman anade ingen att den offentliga debatten under oktober och november skulle domineras av genusrelaterade trakasserier på arbetsplatser i och med #metoo.

På onsdag publiceras bilagan och delas ut till alla BT-prenumeranter och går att läsa på bt.se och 7ha.se. Här ligger fokus på olika aspekter på begreppet genus i arbetslivet. Läs om kvinnorna som trivs i mansdominerade yrken och om hur det går att tjäna pengar på balanserade bolagsstyrelser. Ta även del av tips om hur du som arbetsgivare bör agera om en anställd anmäler sexuella trakasserier.

Annons

Och hur ser det egentligen ut med fördelningen av kvinnor och män i styrelser och på ledande positioner inom Sjuhärads näringsliv?

På onsdag morgon arrangeras ett frukostmöte i Borås Tidnings presscenter. Här bjuds besökarna på frukost, och inbjudna paneldeltagare kommer att diskutera hur vi kan tänka mer medvetet på genus för att nå fördelar både för företaget och personalen. Samtalet livesänds på bt.se med start 08.00.

På onsdag väntar en ny bilaga samt frukostmöte med panelsamtal i BT:s presscenter.

Kajsa KettilSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons