Annons

Boråsföretag årets företagsaccelerator

Boråsföretaget Borås hydraulik & handel prisas för sin starka tillväxt och expansion. De har vunnit priset Årets företagsaccelerator.
Borås • Publicerad 20 september 2017
Borås hydraulik & handel har utsetts till Årets företagsaccelerator.
Borås hydraulik & handel har utsetts till Årets företagsaccelerator.Foto: BHH

BT har skrivit om företaget Borås hydraulik & handel, BHH, tidigare. Företaget utvecklar och tillverkar innovativa produkter för lastbilspåbyggnad och förvärvade tidigare i år Sjömarkens industrisvets.

Det gjorde det möjligt för företaget att ha tillgång till hela produktionskedjan. Företagets vd Emil Sahlberg förklarade också att man siktade på att expandera internationellt.

Annons

BHH har genomgått en så kallad företagsaccelerator-process där de fått hjälp av näringslivsorganisationen Connect väst med sin affärsutveckling och strategiska mål. Och vid Stora Connect-dagen i Göteborg i går så blev BHH utnämnd till Årets företagsaccelerator för sin framgång och tillväxt. Fyra företag från Västsverige var nominerade till priset.

– Det känns trevligt att bli uppmärksammad på detta sätta. Vi har jobbat under relativt lång tid med Connect, säger vd Emil Sahlberg.

– Vi har dubblat omsättningen, gjort förvärv och satsar långsiktigt.

I motivering till utmärkelsen nämns just hur man satt fokus på tillväxtområden och en internationell marknad och att man dubblerat omsättning och antal anställda.

Valdemar LönnrothSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons