Annons
Kultur

På lördag blir det show med Skoglunds

På lördag är det dags igen. Då återkommer Rickard och Maria Skoglund med The Show på Folkets hus.
Ulricehamn • Publicerad 25 september 2018
Jens Norrlander från Bar Prego tillsammans med Maria och Rickard Skoglund. Bilden togs inför The Show i mars. Snart är det dags igen.
Jens Norrlander från Bar Prego tillsammans med Maria och Rickard Skoglund. Bilden togs inför The Show i mars. Snart är det dags igen.Foto: Pernilla Rudenwall

The Show hade premiär i mars. Tillsammans med musikerna bjöd Rickard och Maria Skoglund på musik, allsång, humor och personliga reflektioner.

På lördag är det alltså dags för en ny show med samma upplägg.

Annons

– Nu gör vi en musikalisk tidsresa. Första akten kommer börja i 30-, 40-talet någonstans. Vi kommer landa lite i varje epok och plocka upp saker som har med musiken att göra, säger Rickard Skoglund.

En stor nyhet är att Lukas Meijer är gästartist. Den tidigare ulricehamnaren vann Polens melodifestival med låten Light Me Up. Den låten och några till kommer han framföra under showen.

– Det här blir hans första framträdande lokalt i Ulricehamn efter att han blivit artist mer på riktigt. Det kommer bli skitkul. Han kommer dimpa ner någonstans i första akten och köra sin hit och några låtar till.

Ytterligare en nyhet är att det blir mer eget och nyproducerat material.

– Vi körde två egna låtar förra året och nu kommer vi köra några till.

Sedan blir det en andra akt.

– Då släpper vi lite grand snacket och river av en hitkavalkad. Förra året ställde sig folk upp och började dansa sedan stod de där i 45 minuter. Det blev som ett dansgolv.

Precis som förra året samarbetar man med Bar Prego vad gäller maten.

Anders RosenbergSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons