Annons
Nyheter

Ulricehamnsrevy nästa år på Folkan

Det blir en Ulricehamnsrevy även den här vintersäsongen. Det står klart sedan revysällskapet nu börjat dra upp riktlinjerna.
Nyheter • Publicerad 16 november 2010
Linda Skogholm och Krista Chittem, två av tjejerna i Ulricehamnsrevyns uppsättning testar lite på scenen. I januari blir det premiär. FOTO: Privat
Linda Skogholm och Krista Chittem, två av tjejerna i Ulricehamnsrevyns uppsättning testar lite på scenen. I januari blir det premiär. FOTO: PrivatFoto: Privat

– Något namn på revyn har vi ännu inte kommit fram till, men det blir två föreställningar i alla fall, säger Ingvor Carlander, en av de drivande i sällskapet.

– Det har hänt för mycket intressanta saker, inte minst inom det politiska, i Ulricehamn under året för att man skall kunna hoppa över ett femte revyår, tyckte de tidigare medlemmarna när de nu samlades.

Annons

Till stora delar har ensemblen samma uppsättning som tidigare år och återkommer gör dessutom Ingegerd Samuelsson efter två års uppehåll.

– Det kan kanske även dyka upp en del nya ansikten, säger Ingvor Carlander.

Bland veteranerna i ensemblen som finns med även i är är Ingvor Carlander själv, sångfåglarna Linda Skogholm och Isabel Sörling, Ulf Svensson, Inger Skogholm och Lars Gunnar Lindgren.

– Lokalen i Folkets hus är, på grund av opera och film, bara tillgänglig en enda helg så vi kan bara visa revyn ett sammantaget ett veckoslut i januari, säger slutligen Ingvor Carlander

Jörgen Wester
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons