Annons
Nyheter

Sju musikaliska ”systrar” tidigt ute inför sin show

Nästa vår skall det bli en stor färgsprakande show iscensatt av sju unga damer från Ulricehamnstrakten. Sisterhood (Systerskap) kallar sig septetten.
Nyheter • Publicerad 11 maj 2010
Dansövning för Sisterhood, Från vänster:Berit Axelsson, Anna Andersson, Isabella Knutsson, Heidi Hallifax, Elisabeth Svala Lind, Cecilia Qvarnström och Sara Pettersson.
Dansövning för Sisterhood, Från vänster:Berit Axelsson, Anna Andersson, Isabella Knutsson, Heidi Hallifax, Elisabeth Svala Lind, Cecilia Qvarnström och Sara Pettersson.Foto: Bernt Carlsson

I god tid innan det är dags för premiären, som är planerad till 2 april 2011, valde de sju att presentera sig.

Det kan tyckas vara onödigt tidigt, men enligt Sara Pettersson, en av initiativtagarna, är ett omfattande arbete som väntar innan allt är klart, så det gäller att i god tid upplysa om Sisterhoods existens.

Annons

Vad showen kommer att innehålla är hon och hennes medsystrar tämligen förtegna om.

Klart är i alla fall att de siktar på en föreställning med sång, dans och lite annat kul.

Vari detta andra kuliga kommer att bestå får man inte riktigt veta; att vara hemlighetsfull förväntas förmodligen öka intresset.

Men det kommer att bli mycket publikanpassat. Vad vill publiken ha, och kontakten mellan scen och salong framhålls som en viktig ingrediens i det hela.

Rockigt, lugnt, gammalt och nytt, svenskt och utländskt i en omväxlande blandning kommer det att bli, lovas det.

– Vi skall leverera känsla och glädje, något för alla, lovar Sara, det skall bli en påkostad show när det gäller ljud och ljus och annan rekvisita.

De sju ”systrarna” delar upp sig i olika grupper som tar ansvar för olika viktiga inslag. Det gäller manus, arrangemang, koreografi, sponsring och annat.

Det är inte givet att det stannar vid sju deltagare.

– Om rätt folk kommer får de gärna vara med, säger Sara.

En liten del av det tänkta innehållet avslöjas emellertid. Det blir en sång på hebreiska, något av rockgruppen Kiss, något av Michael Jackson och något av ABBA.

Vad mer det blir får vi reda på om ett knappt år

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons