Annons
Nyheter

Jubileumsskratt i Gällstad

Med enbart eget material att luta sig mot hade den jubilerande Gällstadrevyn premiär på onsdagskvällen inför ett som vanligt fullsatt Åvalla.
Nyheter • Publicerad 7 januari 2011
Foto: Leif Fjellström

Det har gått 20 år sedan den första Gällstadrevyn såg dagens ljus och på trettondedagsaftonen var det dags för premiär på den 15:e upplagan. Alltså ett dubbelt jubileum för det glada gänget i kulturföreningen Kulpåscen.

Till årets revy hade man valt att använda helt egetproducerat material och självklart så handlade det mesta om lokala företeelser såsom Lassalyckan, kommunpolitiker och mc–veteraner. Men även en liten bit internationell dramatik, rikspolitik samt Sjuhäradssportens Staffan Kulneff kunde rymmas under den två timmar långa föreställningen.

Annons

Där andra akten som vanligt var en sammanhängande historia och där handlingen den här gången kretsade runt ett lokalt dansband.

Ibland var det lite långt mellan gapskratten, men över lag så var det en riktigt trevlig kväll på Åvallagården där det så klart också fanns flera riktiga höjdare.

För en utförligare recension så hänvisas till UT:s papperstidning på lördag.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons