Nyheter

Huludans hjälper kenyanska barn

Nu ska Pelle Nyqvist och Lars-Olof Lindgren i Ulricehamnsrevyn dansa hulu igen på Folkans scen igen - men nu för barnen i Voi.
Nyheter • Publicerad 6 mars 2009
Ett av många bra sångnummer i årets nyårsrevy var en hyllning till simmaren Christoffer Lindhe. Nu kommer den i repris.
Ett av många bra sångnummer i årets nyårsrevy var en hyllning till simmaren Christoffer Lindhe. Nu kommer den i repris.Foto: Leif Dahl

Ulricehamnsrevyn, som egentligen gjort sina sista föreställningar av årets revy har nu bestämt att göra en extraföreställning till förmån för barnen i Voi.

– Alla i ensemblen ställer upp på det och intäkterna går oavkortat till barnen i Voi, säger Ingvor Carlander, en av textförfattarna och aktörerna i revyn.

– Några av numren har fallit bort på grund av sjukdom, annars blir det en repris av föreställningarna som spelades kring årsskiftet.

Det blir också en introduktion i form av en presentation knutet till det besök som nyligen gjordes i Voi.

– Initiativtagaren Jan-Åke Thorell kommer att hålla i den och så hoppas vi kunna visa en del av alla de bilder som Ulricehamnsgruppen hade med sig hem från Voi.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.