Annons
Nyheter

En lång och stressig dag

Felparkering på riksväg 40 och en sida som inte ville till tryckeriet.
Nyheter • Publicerad 28 januari 2011

Det är vad jag kommer minnas av den här dagen. Brandbilarna tutade precis innan jag skulle äta min middag på jobbet. Tonfisksalladen fick vänta. Istället grabbade jag tag i min nya reflexväst och en kamera för att sedan sätta mig i bilen.

Det hade hänt något på riksväg 40, en olycka efter att någon försökt undvika att köra på en älg. Jag ställde mig vid olyckan för att ta några snabba bilder i snön och mörkret men det kom en polis och körde iväg mig. Han hade ju rätt förstås. Det var dumt av mig att stanna där. Jag borde parkerat en bit bort och gått istället.

Annons

Sedan blev det stressigt att redigera ihop det sista och till råga på allt trilskades en sida. Till sist skickade vi den som pdf via mail och då löste det sig.

Nu försöker jag lägga ut lite saker på webben och förbereda annat för att lägga ut senare. Annars vill jag bara hem och sova.

Snart blir det mer krönikor på webben hoppas jag, kanske åsikter också. Mer bildspel tror jag vi klarar av dessutom.

Anders Rosenberg
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons