Annons

Varför ska vi pensionärer trängas på tisdagar?

Under pandemin fick pensionärer rabatt alla dagar i veckan, varför är det inte så längre, undrar T. Eriksson i sin insändare.
insändare • Publicerad 3 oktober 2023
Detta är en insändare i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Vi pensionärer missar fräscha varor inför helgen, skriver T. Eriksson i sin insändare om seniorrabatten som Ica erbjuder på tisdagar.
Vi pensionärer missar fräscha varor inför helgen, skriver T. Eriksson i sin insändare om seniorrabatten som Ica erbjuder på tisdagar.Foto: Pernilla Rudenwall

Varför vill Ica Maxi tränga ihop oss pensionärer på tisdagar och lockar då med fem procents rabatt på det vi handlar? Problemet blir då för oss att vi måste helghandla på tisdagen och får inte chans att ta del av fräscha varor inför helgen. Det ska också sägas att alla varor ibland inte finns tillgängliga på tisdag förmiddag. Vi missar också erbjudanden som är till helgen.

”Nu känns det som vi pensionärer ska ta hand om det som inte blivit sålt under helgen.”

Under pandemin gick det bra att få rabatten när som helst under veckan man storhandlade. Men nu känns det som vi pensionärer ska ta hand om det som inte blivit sålt under helgen. För annars kunde vi väl fått ha kvar fem procent hela veckan som pensionär?

T. Eriksson

Annons
Annons
Annons
Annons