Annons

Tommy Fjällström: Folkets vilja ska återspegla sig i regeringsbildningen

”För mej har acceptansen av olika kulturer varit en viktig faktor i mitt jobb”, skriver Tommy Fjällström i sitt avslutande svar i debatten han startade om tillståndet i Moder Svea.
insändare • Publicerad 28 oktober 2023
Detta är en insändare i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
”Min förhoppning är att läkaren Ulf Kristersson ska lyckas med operationen av Moder Svea”, skriver Tommy Fjällström. Genrebild.
”Min förhoppning är att läkaren Ulf Kristersson ska lyckas med operationen av Moder Svea”, skriver Tommy Fjällström. Genrebild.Foto: Bertil Ericson / TT

Tack för ditt delvis förväntade svar.

Annons

Jag hör till dem som anser att demokratin ska gälla alla. Om exempelvis Vänsterpartiet har svenska folkets förtroende ska det också återspeglas i en eventuell regeringsbildning. När det gäller det partiet så håller du säkert med mej!

Vad beträffar partier på den högra kanten så är tankegången en annan! Om jag förstått dej rätt så tycker du att:.

”Varje människa är unik och ska accepteras för sina unika egenskaper.” Mycket bra! Däremot så saknar du helt förståelse då de unika olikheterna inte passar ditt tankemönster!

För mej har acceptansen av olika kulturer varit en viktig faktor i mitt jobb. Under 27 år jobbade jag på ett internationellt IT-företag. Ungefär halva tiden på dess forsknings-utvecklingsavdelning. Jag hade där en väldigt fin kontakt med alla oavsett kön, land och kultur! Det spelade ingen roll om det gällde närkontakt, via telefon eller e-post världen över. Det fungerade mycket bra då det genomgående ledordet var: Ömsesidig respekt!

”Du nämner mej och mitt parti tillsammans med det mest högerextrema i världen någonsin.”

Jag är månadsgivande världsförälder, kvartalsgivare till Rädda Barnen, bidragsgivare till Cancerfonden och Barncancerfonden med mera. Omtanken om utsatta människor har alltid legat varmt om hjärtat.

Med tanke på den bakgrunden blir jag väldigt irriterad över din tillbakablick på 1940-talet! Du nämner mej och mitt parti tillsammans med det mest högerextrema i världen någonsin. Jag trodde inte att dina inlägg skulle hamna på så låg nivå! Därför är det bra att denna debatt är över nu.

Min förhoppning är att läkaren Ulf Kristersson ska lyckas med operationen av Moder Svea. Låt oss nu i full demokratisk anda låta honom få chansen att göra denna operation.

Efter det väntar en lång rehabilitering. Förhoppningsvis kommer Moder Svea att bli helt återställd.

Världsföräldern

Tommy Fjällström

Annons

Gällstad

Annons
Annons
Annons
Annons