Annons

Svar direkt från Henrik Erickson: ”Inte negativt att klia sig i huvudet”

”Om kommunens bidrag till ett nytt stall är vägen för UBRK att utveckla sin verksamhet är jag den förste att stötta kommunens beslut och ridklubbens intentioner”, skriver chefredaktör Henrik Erickson i sitt svar till UBRK.
insändare • Publicerad 17 november 2022
Detta är en opinionstext i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
”I en ridverksamhet som vi vet har varit relativt hårt pressad ekonomiskt så antog jag, kanske lite förhastat, att det är nu det hårda arbetet börjar för UBRK”, skriver chefredaktör Henrik Erickson i sitt svar.
”I en ridverksamhet som vi vet har varit relativt hårt pressad ekonomiskt så antog jag, kanske lite förhastat, att det är nu det hårda arbetet börjar för UBRK”, skriver chefredaktör Henrik Erickson i sitt svar.Foto: Magnus Hjalmarson Neideman / SvD / TT

Tack för repliken på texten som i huvudsak handlade om hundrastgård i Ulricehamn. Jag och många andra i Ulricehamn ser en stor nytta i den verksamheten som UBRK bedriver. Det är ett bra exempel på en ideell kraft som ger tillbaka till det allmänna. Detta nämndes också i texten.

Via den reaktion som nu kommer från er i ridklubben, och även i Lillemor Tappers tidigare inlägg i frågan, så inser jag att skrivningen om att ”klia sig i huvudet” har landat fel.

”Jag konstaterar att UIF skidor och UBRK har tagit olika vägar i sina projekt.”
Annons

Jag konstaterar att UIF skidor och UBRK har tagit olika vägar i sina projekt. Vad gäller multibanan så är kommunens bidrag den sista pusselbiten. Vad gäller nytt stall så är kommunens bidrag den första pusselbiten. I en ridverksamhet som vi vet har varit relativt hårt pressad ekonomiskt så antog jag, kanske lite förhastat, att det är nu det hårda arbetet börjar för UBRK. Därav ”klia sig i huvudet”.

Om UBRK vill växla upp sin verksamhet vid Ubbarp, och om kommunens bidrag till ett nytt stall är en väg dit, så är jag den förste att stötta både kommunens beslut och ridklubbens intentioner.

Henrik Erickson,

chefredaktör Ulricehamns Tidning

Henrik EricksonSkicka e-post
Annons
Annons
Annons
Annons