GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Släpp in publik på Elfsborgs matcher

Det är dags att man börjar med publik igen på matcherna, anser Marko Burazor.
Om Ullared får hålla öppet så borde Elfsborg få ta in publik, anser skribenten.
Om Ullared får hålla öppet så borde Elfsborg få ta in publik, anser skribenten.
Detta är en opinionstext i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Mitt namn är Marko Burazor och jag är en trogen guligan och brukar följa IF Elfsborg på plats så gott det går. Men pågrund av corona så får man tyvärr följa laget i hjärtat på tv:n.

Detta ger en stor abstinens efter livefotboll. Jag tycker det är dags att man börjar med publik igen på matcherna. Kan man tillåta demonstrationer och ett fullt varuhus som till exempel Ullared samt andra tillställningar, så borde man kunna ha publik på matcherna.

För oss supportrar är det jätteviktigt att kunna sjunga högt för laget vi älskar. Vi lever för Elfsborg varje dag. Det är en obeskrivlig kärlek. Det är ingen hobby, det är en livsstil. Så jag efterlyser publik på matcher igen. Så att klubbarna även får in pengar.

Marko Burazor, en trogen elfsborgare

Läs mer