Kommunen: Föräldrar är välkomna att hälsa på vid Ungdomens hus

Vi kan inte bemöta alla uppgifter om Ungdomens hus, det betyder inte att vi ignorerar eventuella problem, svarar företrädare för kommunen i ett svar på en tidigare insändare.
Insändare • Publicerad 2 mars 2023
Detta är en insändare i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
”Arbete pågår med att ge enheten och dess medarbetare förutsättningar och stöd för att fortsatt kunna bedriva en väl fungerande verksamhet för kommunens unga” svarar företrädare för Ulricehamns kommun.
”Arbete pågår med att ge enheten och dess medarbetare förutsättningar och stöd för att fortsatt kunna bedriva en väl fungerande verksamhet för kommunens unga” svarar företrädare för Ulricehamns kommun.Foto: Pernilla Rudenwall

Svar till insändaren från Föräldrar vid Ungdomens hus, publicerad i UT den 23 januari 2023.

Tack för ert fortsatta engagemang. Det faktum att vi inte kan kommentera eller bemöta uppgifter som förmedlats i tidningen, betyder inte att vi ignorerar eventuella problem. Det är av hänsyn till alla involverade personer; både personal och besökare.

”Arbete pågår med att ge enheten och dess medarbetare förutsättningar och stöd för att fortsatt kunna bedriva en väl fungerande verksamhet för kommunens unga.”

Arbete pågår med att ge enheten och dess medarbetare förutsättningar och stöd för att fortsatt kunna bedriva en väl fungerande verksamhet för kommunens unga. Det är ett arbete som kommer att sträcka sig över en längre tid.

Välkommen att ta kontakt med kultur- och fritidschef, via telefon eller mejl, om ni har ytterligare frågor. Välkommen också att besöka Ungdomens hus – som förälder är man mer än välkommen att komma och hälsa på.

Lena Moritz, kultur- och fritidschef, Ulricehamns kommun

Anna-Lena Johansson, servicechef, Ulricehamns kommun

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ulricehamns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.