Annons

Hyllning till niorna på Ätradalsskolan!

En anställd på Ätradalsskolan vill i sin insändare hylla, och uppmärksamma, den fina avslutningsveckan som skolans niondeklassare bjöd på förra veckan.
Insändare • Publicerad 14 juni 2022
Detta är en opinionstext i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
En anställd på Ätradalsskolan vill uppmärksamma den fina avslutningsveckan som skolans nior bjöd på.
En anställd på Ätradalsskolan vill uppmärksamma den fina avslutningsveckan som skolans nior bjöd på.Foto: Pernilla Rudenwall

Oj, så synd att UT inte var lika snabba som vanligt när det "händer nåt" på Ätradal. För vilken fantastisk avslutningsvecka ni missade!

Årskurs 9 på Ätradalsskolan avslutade sina år på skolan med flaggan i topp. På onsdagen genomfördes en fantastisk avslutningsmiddag, fint planerad av festkommittén i årskurs 9 och övriga elever ur årskursen deltog med glädje, liv och lust. Under torsdagen var det spex hela dagen, glada utklädda elever dansade och skrattade till glad och hög musik hela förmiddagen, och förgyllde tillvaron för hela skolan, då "torget" blev centrum för festligheterna. Bara glada miner, sedvanlig traktorparad framför skolans entré, och massor av respekt och vänlighet hela dagen.

”Bara glada miner, sedvanlig traktorparad framför skolans entré, och massor av respekt och vänlighet hela dagen.”
Annons

De engagerade niorna spelade brännboll på eftermiddagen, och domarna delade ut ett flertal priser för schysst spel, uppmuntran inom/mellan lagen och god stämning. På fredagen var det avslutningsceremoni i musiksalen för årskurs 9, som finklädda och med högtidlig stämning skapade en fantastisk stund att minnas i framtiden. Efteråt slöt föräldrar upp, för mingel, kramkalas och fotografering på skolans framsida.

Länge ska vi minnas denna avslutningsvecka då våra fantastiska elever i årskurs 9 tog farväl och visade hur man genomför en exemplarisk avslutningsvecka. Bra jobbat alla fantastiska elever, skolan kommer att sakna er! Flaggan i topp mina vänner!

Stolt personal på Ätradalsskolan

Annons
Annons
Annons
Annons