Annons

En global exponering av virus

Vi blir allergiska mot alla möjliga, i mina ögon, naturliga fenomen som pollen och diverse livsmedel, skriver Kjell Arvidsson.
Insändare • Publicerad 22 september 2020
Detta är en insändare i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Äntligen någon som vågar nyansera corona, skriver Kjell Arvidsson i denna reaktion på Maria Lindgrens insändare i UT 19/9.
Äntligen någon som vågar nyansera corona, skriver Kjell Arvidsson i denna reaktion på Maria Lindgrens insändare i UT 19/9.Foto: Gorm, Kallestad

Tack, Maria Lindgren, UT 19/9. Äntligen någon som vågar nyansera corona. Vi har inte en steril bakgrund. En gång i tiden då vi levde på savannen i Afrika. Vi utvecklades att leva i revir precis som andra djur. Kroppen mäktade med den lokala omgivningen.

I dag är det helt annat, vi utsätter oss för en global exponering av virus. Vi delar livet med folk som slaktar på trottoaren i ett hett klimat och äter en massa konstiga djur som vi inte har någon vana vid.

Vår sterila livsföring klarar vi inte heller. Vi blir allergiska mot alla möjliga, i mina ögon, naturliga fenomen som pollen och diverse livsmedel. Anders Tegnell har ett mycket svårt jobb

Kjell Arvidsson

Annons
Annons
Annons
Annons