Annons
Borås

Ingen papperstidning i dag, lördag

På grund av dataproblem i pressen på Borås Tidningstryckeri kommer ingen papperstidning i dag, lördag.
Borås • Publicerad 22 december 2018

Strax före 01.30 i natt stod det klart – trots febrilt arbete med att få ordning på det datafel som uppstod i tryckeriet på Viared, lyckades man inte lösa problemen.

Därför kommer det tyvärr ingen papperstidning. Såväl Borås tidning som Ulricehamns tidning uteblir. Vi beklagar det inträffade. Det finns inte heller någon möjlighet att trycka tidningen i efterhand.

Annons

Allt som var producerat och ämnat att nå Borås tidnings läsare finns dock som vanligt i eBT, som vi varmt rekommenderar.

Så här fungerar eBT: En digital variant av papperstidningen. Den kommer ut vid midnatt varje natt året runt.

Om du vill läsa den på din mobil eller surfplatta laddar du ner e-tidningsappen via App store eller Google play. Du loggar in i appen med ditt digitala konto, samma uppgifter (e-post och lösenord) som du loggar in med på bt.se.

Så här gör du:

1. Gå in på www.bt.se och klicka på 'Logga in' högst upp till höger på sidan.

2. Klicka sedan på den blå texten 'Redan prenumerant men har inget konto? Klicka här för att aktivera ett konto'.

3. Fyll i ditt personnummer eller kundnummer samt ditt postnummer. Klicka sedan på 'Fortsätt'.

4. Ange dina uppgifter i formuläret. Fält med röd stjärna är obligatoriska. Skriv in din e-postadress samt ett personligt lösenord. Läs och acceptera användarvillkoren och klicka på den blå rutan där det står 'Aktivera konto och logga in'.

5. Du får nu en bekräftelse på att du skapat ett personligt inlogg. Med hjälp av din e-postadress och det personliga lösenord du valt kan du logga in och läsa plusmärkt innehåll på bt.se i din dator, mobil och surfplatta.

6. Önskar du tillgång till e-tidningen via din mobil eller surfplatta rekommenderar vi att du laddar ner vår app, eBT, som finns gratis i App Store eller Google Play. Önskar du tillgång till nyhetsappen MinBT, där du bland annat kan skräddarsy ditt nyhetsflöde efter dina intressen, behöver du först ladda ned appen. Även denna finns gratis i App Store eller Google Play. Du loggar sedan in med ditt digitala konto.

7. Du kan också dela din tidning med upp till tre familjemedlemmar i ditt hushåll. De kan skapa ett eget digitalt konto - helt gratis. Gå in under 'Mina sidor' efter att du har loggat in första gången och scrolla ner till 'Dela paket'.

Magnus PJ LarssonSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons