Annons
Kultur

Lördag: Julbord med rock på Bryggan

På lördag arrangerar Bryggan och Club Rundgång rockjulbord.
Ulricehamn • Publicerad 14 december 2018
The Bongo Club.
The Bongo Club.Foto: Carina Walter Asp
Dennis Lyxzen är sångare i INVSN.
Dennis Lyxzen är sångare i INVSN.Foto: Lars Pehrson/SvD/TT

Sveriges ösigaste julbord, lovar arrangörerna. Förutom mat blir det musik av banden INVSN och The Bongo Club.

– Dels blir det en favorit i repris med The Bongo Club som har spelat på Uport och har lokal anknytning, de är från Borås. Dels har vi Invasionen med legendaren Lyxzen i spetsen. Han är ju involverad i många konstellationer. De är kända för att vara ruggigt bra live, säger Sebastian Andersson från Bryggan.

Annons

Det blir alltså mat först innan The Bong Club börjar spela följda av INVSN. Men det finns också möjlighet att komma senare för den som bara vill ha musiken.

Indiepop och punkbandet INVSN från Umeå med bland annat Dennis Lyxzen på sång, har hållit på ett tiotal år nu och släppte ny musik senast i mars. Då kom albumet Forever Rejected.

Indierockbandet The Bongo Club från Borås släppte sitt debutalbum 2015, Be careful not to stare. I år kom albumet anybody have a lighter.

Anders RosenbergSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons