Ulricehamn

Titta, elden är lös i världscupskogen!

Världscupskogen Artikeln publicerades
Elden värmer gott, och det smakar även korven. Från vänster Magdalena, Linus och Fredrik Lundén samt Noa och Per Folkesson från Jönköping respektive Habo.
Foto: Lars Näslund
Elden värmer gott, och det smakar även korven. Från vänster Magdalena, Linus och Fredrik Lundén samt Noa och Per Folkesson från Jönköping respektive Habo.

Medhavd kol. Medhavd ved. Ihopsamlad ved. Små grillar. Stora grillar. Kolbullar. Och korv. Massor av korv. Så överlevde vi världscupen i skogen.

Vad är väl en skidtävling i skogen utan en rejäl eld att värma sig vid? Att fika en lunch med?

Nej, just det, det går inte ihop sig.

Så kände uppenbarligen mängder av världscupbesökare. Överallt längs spåret brann eldarna, särskilt uppskattade en lite grinig väderdag.

Där såg vi allt från enklaste möjliga, några hopsamlade torra pinnar, till väl förberedda arrangemang med medburna grillar.

– Vi fixar kolbullar och korv, berättade till exempel Joakim Gullander från Knätte omgiven av barn och polare.

Här i bildspelet kan du se några bilder från eldarna i Lassalyckan-skogen:

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Ulricehamns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.