Annons

Titta, elden är lös i världscupskogen!

Medhavd kol. Medhavd ved. Ihopsamlad ved. Små grillar. Stora grillar. Kolbullar. Och korv. Massor av korv. Så överlevde vi världscupen i skogen.
Världscupskogen • Publicerad 26 januari 2019
Elden värmer gott, och det smakar även korven. Från vänster Magdalena, Linus och Fredrik Lundén samt Noa och Per Folkesson från Jönköping respektive Habo.
Elden värmer gott, och det smakar även korven. Från vänster Magdalena, Linus och Fredrik Lundén samt Noa och Per Folkesson från Jönköping respektive Habo.Foto: Lars Näslund

Vad är väl en skidtävling i skogen utan en rejäl eld att värma sig vid? Att fika en lunch med?

Nej, just det, det går inte ihop sig.

Annons

Så kände uppenbarligen mängder av världscupbesökare. Överallt längs spåret brann eldarna, särskilt uppskattade en lite grinig väderdag.

Där såg vi allt från enklaste möjliga, några hopsamlade torra pinnar, till väl förberedda arrangemang med medburna grillar.

– Vi fixar kolbullar och korv, berättade till exempel Joakim Gullander från Knätte omgiven av barn och polare.

Här i bildspelet kan du se några bilder från eldarna i Lassalyckan-skogen:

bild 1/7
Joakim Gullander och Henrik Blomberg med barn. Gänget från Knätte. Kolbullar och korv på menyn.
Joakim Gullander och Henrik Blomberg med barn. Gänget från Knätte. Kolbullar och korv på menyn.

Lars Näslund
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons