Ulricehamn

Dygnet runt-öppet och drive thru på nya bensinstationen

ulricehamn ,
Foto:

Företagsflaggorna vajar redan i luften. När november övergår i december räknar Circle K med att öppna sin station på Ubbarp.

Artikeln publicerades 11 september 2017.

Cisternerna som kommer innehålla bensin och diesel är nergrävda, det finns väggar och tak på de två byggnader som ska bli butik och tvätthall. Hantverkarna arbetar för fullt på Ubbarp med att färdigställa det som återstår av bensinstationen.

– Vi håller tidsplanen och jag ser inga moln på himlen som skulle kunna innebära att invigningen får skjutas på tiden, säger Dan Petersson, etableringsansvarig vid Circle K.

I december ska det vara möjligt för kunderna att handla vid stationen, som i likhet med sin granne Mcdonalds, kommer att vara öppen dygnet runt.

Ytterligare en likhet med grannen är att det kommer finnas drive thru. Kunderna kommer att kunna handla från butiken utan att lämna bilen. Tidigare är det bara en av företaget stationer, i Märsta, som har den lösningen.

Circle K räknar med att anställa 16 personer där en del kommer arbeta heltid och övriga deltid. Hittills är rekryteringen av anläggningschefen klar. Det blir Jonas Lövgren som kommer styra över bensinstationen.

– Det ska bli roligt att arbeta på en modern stationen som erbjuder omfattande service, säger han.

Förutom drivmedel kommer det finnas laddningsstationer för el-bilar, butik och biltvätt.