Joakim Persson har bestämt sig för att lägga av med ishockeyn.

ishockey

En säsong räckte för Persson

Sport 2012-04-27 | Uppdaterad 2012-04-27

Nittorp går miste om en nyckelspelare. Joakim Persson har bestämt sig för att lägga av.Den meriterade backen Joakim Persson finns inte med i Nittorp nästa säsong. Enligt klubben har han bestämt sig för att lägga skridskorna på hyllan.
– Han blev pappa igen i vintras och tyckte att hockeyn tog för mycket tid. Så vitt jag vet lägger han av, säger NIK:s sportchef Christer Svensson.
Joakim Persson var en av nyckelspelarna förra säsongen. Klubben blir nu av med en rutinerad spelare med stor spelförståelse. Persson bidrog även med ett lugn ute på isen.
– Jocke var precis exakt vad vi ville ha. Han blev en pappa i laget som gick in och visade, speciellt de yngre spelarna, vad som krävdes. Han betydde oerhört mycket och vi hade hoppats att han skulle fortsätta ett år till, säger Svensson.
Året innan Persson bestämde sig för att prova lyckan i Nittorp hade han bestämt sig för att lägga av med hockeyn. Suget och motivationen kom då smygandes tillbaka. Efter ett års uppehåll var han på is igen. Frågan är om det är definitivt den här gången.
– Jag hoppas att han ändrar sig. Det hade varit himla roligt.
UT har försökt nå Joakim Persson för en kommentar.Kommentarer


Se fler bilder från Västgötaloppet

Sport [2014-09-23]

Här bjuder UT på bildspel från Västgötaloppet.

Live-published photos and videos via ShootitliveHuvudnyheter just nu

Nyheter

Bilder från tjejkvällen

Vädret visade sig från sin bästa sida när Cityföreningen arrangerade tjejkväll under torsdagskvällen. Många kvinnor i olika åldrar trivdes på Storgatan i Ulricehamn. Alla bilder är tagna av Cajsa Törnqvist.

Live-published photos and videos via Shootitlive


Mest läst på ut.se


Nyheter

Missa inte sommarbilagan

Med Ulricehamns Tidning lördagen den 7 juni följde en 56-sidig bilaga om det som händer i Ulricehamn och Tranemo i sommar.
Ur innehållet bland annat:
• Intervju med E-type inför Uport
• Mer dans i Kärragärde laa
• Glasgiganter på Glasets hus
• Läsarnas Bilder av kallbadhuset
• Stor kalender för sommarens händelser
Missade du sommarbilagan? Inga problem, den finns fortfarande att hämta på flera ställen runt om i Ulricehamn. Bland annat på UT:s redaktion.
Mycket nöje i sommar.
Erik Jullander
Nyhetschef, Ulricehamns Tidning