Mer om Susanne

Släkt & vänner 2012-04-12 | Uppdaterad 2012-04-12Susanne Hakulinen
Ålder: 38
Bor: I Ulricehamn
Familj: Blivande make och två bonusdöttrar, nio respektive tolv år.
Gör: Har just startat egen hudvårdssalong

5
minuter tar Susannes hudvårdsrutin totalt varje dag.

6
produkter använder Susanne till sitt ansikte: rengöringsmjölk, ansiktsvatten, ögonsminkborttagning, serum, ögonkräm och ansiktskräm.

Susanne om...
...varför barn har så len hud: De byter hudceller hela tiden och får en bättre fuktbalans i sin hud. Ju äldre vi blir, desto längre tid tar det att bilda nya hudceller. Peelar vi huden stimulerar vi processen.
... varför så få män använder hudvårdsprodukter: De vänjer sig nog vid en känsla. De har en grövre hy som får en naturlig peeling när de rakar sig. Men även män behöver återfukta.
...den svåraste kunden att övertyga: De som har fått en behandling i present och tycker att de klarar sig fint med tvål och vatten.
...hudens värsta fiender: Sol och rökning!


Huvudnyheter just nu

Innebandyfest i Tranemo

Nyheter [Uppdaterad 2014-10-29]

Drygt 130 barn deltog i den årliga innebandyturneringen i Tranemo på onsdagen. Medverkade gjorde lag från fritidshemmen i Grimsås, Tranemo, Limmared, Ljungsarp, Ambjörnarp, Nittorp, Dalstorp och Sjötofta. Sjöängen lag 2 från Tranemo vann och fick ta hem den guldfärgade innebandyklubban för tredje gången.

Live-published photos and videos via Shootitlive
Nyheter

Bilder från tjejkvällen

Vädret visade sig från sin bästa sida när Cityföreningen arrangerade tjejkväll under torsdagskvällen. Många kvinnor i olika åldrar trivdes på Storgatan i Ulricehamn. Alla bilder är tagna av Cajsa Törnqvist.

Live-published photos and videos via Shootitlive