Många var som vanligt intresserade av teknikhörnan.

Trångt på UIF:s årliga loppis

Ulricehamn 2009-05-01 | Uppdaterad 2009-05-01

Det mesta var sig likt: prylarna, besökarna och de ideella krafterna bakom UIF:s årliga loppis.Som vanligt var det anstormning till arrangemanget, som traditionsenligt hölls i ishallen den 1 maj. Fast i år kom det så många besökare att parkeringsplatserna inte räckte till.

– Vi fick köra upp bilar under kraftledningen. Det känns som att det var betydligt fler än någonsin, säger Mika Haglund, en av loppisgeneralerna, efter att loppmarknaden hade slagit igen.

De senaste veckorna har han och generalkollegan Jörgen Olsson samordnat alla spelare och föräldrar som har ställt upp frivilligt med att hämta och sortera alla prylar som skulle säljas. Precis som tidigare år fanns det något för dem som var intresserade av sport och fritid, böcker, textilier med mera.

Även omsättningen var sig lik.

– Vi landar någonstans runt 100 000. Men vi har omkostnader för vinster, sopor och matkostnader som ska räknas av innan vi vet det slutgiltiga resultatet, säger Mika Haglund.
Huvudnyheter just nu

Motorer och musköter på Kulturarvsdag

Nyheter [Uppdaterad 2014-09-14]

Under söndagen arrangerades hundraårsjubiluem för vatten och avlopp samt Kulturarvsdagen nere vid hamnen. UT var där och tog bilder.

Live-published photos and videos via Shootitlive
Mest läst på ut.se


Nyheter

Missa inte sommarbilagan

Med Ulricehamns Tidning lördagen den 7 juni följde en 56-sidig bilaga om det som händer i Ulricehamn och Tranemo i sommar.
Ur innehållet bland annat:
• Intervju med E-type inför Uport
• Mer dans i Kärragärde laa
• Glasgiganter på Glasets hus
• Läsarnas Bilder av kallbadhuset
• Stor kalender för sommarens händelser
Missade du sommarbilagan? Inga problem, den finns fortfarande att hämta på flera ställen runt om i Ulricehamn. Bland annat på UT:s redaktion.
Mycket nöje i sommar.
Erik Jullander
Nyhetschef, Ulricehamns Tidning