Ulricehamn

Två bilar i krock – polisen skriver anmälan

Ulricehamn Artikeln publicerades
En av de fem personerna som färdades i personbilarna som krockade fick föras till sjukhus för kontroll.
Foto: Pernilla Rudenwall
En av de fem personerna som färdades i personbilarna som krockade fick föras till sjukhus för kontroll.

Under tisdagseftermiddagen kolliderade två bilar med varandra. En person har förts till sjukhus.

Vid 13.44 kom det in ett larm om en trafikolycka på Tre Rosors väg i Ulricehamns kommun.

– Räddningstjänsten har kallats dit tillsammans med polis och ambulans, säger Jonathan Jansson, teamledare vid SOS alarm.

Totalt befann sig fem personer i de två personbilarna som krockade. Enligt räddningstjänsten ska en person ha skadats lindrigt i olyckan. Den skadade personen har förts med ambulans till sjukhus.

– Personen som kom åkande på Tre rosors väg mot Netto blev påkörd av bil nummer två som kom från Sanatorievägen och skulle svänga ut på Tre rosor. Personen i den påkörda bilen klagar över ryggsmärtor, säger Per Johansson, räddningsledare på plats.

Foto: Pernilla Rudenwall

Under tisdagseftermiddagen kommer polisen att skriva en anmälan efter olyckan.

– Det är inte klart vad rubriceringen är än, men jag kan inte tänka mig att det blir något annat än vårdslöshet i trafik, säger Johan Arne, stationsbefäl vid polisen i Borås.

Här inträffade olyckan:

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Ulricehamns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.