Näringsliv

Klart med inriktning för ny restaurang

Ulricehamn Artikeln publicerades
Sebastian Andersson kommer att driva Sippa tillsammans med Selina Almgren. Arkivbild.
Foto: Pernilla Rudenwall
Sebastian Andersson kommer att driva Sippa tillsammans med Selina Almgren. Arkivbild.

Det blir en Tapasrestaurang som heter Sippa där café Format låg tidigare.

Detta avslöjades när det nyligen startades ett nytt Instagramkonto som heter Sippa Ulricehamn. Detta bekräftas också av Selina Almgren, som kommer driva restaurangen tillsammans med Sebastian Andersson som står bakom Bryggan och musikfestivalen Uport.

– Vi har premiär den 14 december. Det börjar dra ihop sig, säger Selina Almgren.

Tidigare Format, snart Sippa.
Foto: Pernilla Rudenwall
Tidigare Format, snart Sippa.

Det blir alltså en traditionell tapasrestaurang.

– Huvudkonceptet är att man ska kunna sitta ett gäng och dela och smaka. Det ska vara enkelt att testa ny mat. Det kommer vara huvudgrejen, sedan kommer vi köra hårt med att ha bra drinkar, säger hon.

Tanken är att ha öppet kvällstid några dagar i veckan och alltså inte ha luncher. Men Selina Almgren säger att de fortfarande håller på att slipa på detaljerna kring verksamheten.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Ulricehamns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.